اضافه شکر به بادمجان ساناز سانیا

نتایج جستجو برای عبارت :

اضافه شکر به بادمجان ساناز سانیا

طرز تهیه کشک بادمجان برای طبخ یک خوراک کشک بادمجان محلی خوش طعم و خوش رنگ انتدا بادمجان ها را کبابی کرده و بعد بزارید کنار تا سرد بشه تا پوستش را جدا کنید و بعد زیر آب سرد گرفته تا یک ذره پوست هم رو بادمجان نماند و سپس بادمجان ها را با کمک چنگال به صورت پوره در آورید . پیاز را به صورت نگینی خرد کرده با نمک و زرد چوبه سرخ کنید .یک قاشق روغن تا اخرین مرحله کار کافیست . پیازها که سرخ شد آنها را بیرون اورده و سیر خرد شده را اضافه کرده و سرخ نمایید .در
عکس آقای خامنه ای

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها

فایل حذف قفل frp بدون پاک شدن اطلاعات شاک ويو درماني چاپگر و کارتریج جی اند بی کاراسان ثبت شرکت هانا ( ثبت برند ) آموزش رایگان نرم افزار سیسکو پکت تریسر نسخه موبایل ترميم شيشه اتومبيل ..:: وزنه سياسي ::.. السلامة الطبية ماشين آلات ساختماني